KONKURS

OG GÆLDS-ORDNING

KONKURSBEHANDLING OG RÅDGIVNING

Advokat Lars Henriksen har bred erfaring i praktisk behandling  af konkursboer og lignende og påtager sig derfor både stå for en sådan behandling og for rådgivning inden for alle aspekter af konkursretten.

 

FORHANDLING MED KREDITORER OM AKKORD

 Ofte kan det betale sig at forhandle med kreditorerne om en akkord, altså en nedsættelse af gælden. Der skal selvfølgelig kun indgås akkord med kreditorerne under et, og dette kan advokaten hjælp dig med.

Advokat Lars Henriksen har i en række tilfælde gennemført akkorder med store grupper af kreditorer og derved sikret, at sunde, men gældstyngede virksomheder har kunnet føres videre.

 

GÆLDSSANERING

Advokat Lars Henriksen har i 30 år bl. a. som skifterettens medhjælp arbejdet med gældssaneringssager og holdt sig opdateret med kurser. Han er ikke i dag skifterettens medhjælp og ikke advokat for banker eller store professionelle kreditorer og kan derfor tilbyde en helt uafhængig rådgivning.

 

Det kræver i de fleste tilfælde ikke advokatbistand at udfylde og indsende en ansøgning til skifteretten, som du finder på domstol.dk, og det er gratis. Hvis du alligevel søger rådgivning om vilkårene for gældssanering eller om særlige problemer, som du frygter kan stille sig i vejen for en gældssanering, giver advokat Lars Henriksen gerne en konsultation.

SAGER OM BØRN

 

I'm a paragraph. Click here to add

your own text and edit me.