KØB OG SALG AF EJENDOM

KØB AF BOLIG ELLER ERHVERVSEJENDOM

Skal du købe villa, ejerlejlighed, andelsbolig, landejendom eller erhvervsejendom, gennemgår advokaten papirerne og forhandler eventuelt med sælgeren om pris og vilkår.

Du kan eventuelt skrive under hos mægleren med et advokatforbehold. Derved sikrer du dig ejendommen på hånden, og samtidig at du ikke bliver taget på det ene ben og overser vigtige klausuler eller uheldige betingelser. Bed mægleren om at indsætte en klausul om at handelen i sin helhed er betinget af advokatens godkendelse og bed ham sende sagen til advokat Lars Henriksen. Pris for en gennemgang og drøftelse af boligkøbspapirer: 4000 kr. incl. moms.SALG AF BOLIG ELLER ERHVERVSEJENDOM

Hvis du har fundet en køber, kan du spare ejendomsmæglersalæret ved at lade advokaten lave købsaftalen. Vi sikrer dig bedst muligt mod, at der senere bliver problemer, idet vi indhenter alle oplysninger fra offentlige registre og eventuelt tilstandsrapport. Pris for bolig: 10.000 kr. incl. moms. 

TINGLYSNING

Uanset om du har gjort brug af advokatens rådgivning eller blot har brug for hjælp til selve tinglysningen, har vi en fast pris på denne service - 5000 kr. incl. moms

 

Vi indhenter fuldmagter, finder vej gennem den digitale tinglysningsjungle, koordinerer med banken og udarbejder refusionsopgørelse. Alt sammen så du trygt kan koncentrere dig om dit nye hjem eller erhvervslokale.

SAGER OM BØRN

 

I'm a paragraph. Click here to add

your own text and edit me.